Diensten

QBased is gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van websites, waaronder WordPress. Bij ons kunt u terecht voor een professionele en goed beveiligde responsieve website op maat. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw website goed scoort in Google en andere zoekmachines.

Website betalen per maand

Een professionele website in WordPress geeft u de mogelijkheid deze zelf te onderhouden. U voegt op een eenvoudige manier nieuwe content of afbeeldingen toe. Wanneer u klantgegevens verzamelt, is het toevoegen van een SSL certificaat vereist. QBased zorgt ervoor dat u een SSL certificaat krijgt en dat uw website altijd online is. Een complete website inclusief onderhoud en beveiliging, u betaalt eenvoudig en voordelig per maand. U zit nergens aan vast, het pakket is maandelijks opzegbaar. Klik hier om meer te lezen over deze dienst.

Onderhoudsabonnementen

QBased verzorgt website onderhoud voor eigen klanten. Hebt u een website bij een ander hostingbedrijf, website ontwikkelaar of heeft u deze zelf gemaakt? Geen probleem, bij QBased kunt u terecht voor een van onze onderhoudsabonnementen. Van het aanpassen van het WordPress thema tot het plaatsen van een SSL certificaat of groot onderhoud, met het onderhoudsabonnement bent u altijd verzekerd van een goed werkende website. Dankzij het regelmatige onderhoud blijft uw website goed scoren binnen de zoekmachines. Daarnaast zijn we er om problemen voor u op te lossen. Klik hier om meer te lezen over deze dienst.

Eenmalige hulp

Ondervindt u problemen met uw website? Ook dan kunt u bij Qbased terecht. Zo kunnen we voor u een SSL certificaat installeren, uw website extra beveiligen of de juiste WordPress plugins toevoegen. We kunnen een controle of update uitvoeren, zodat uw website weer optimaal werkt. Daarnaast kan uw website te maken krijgen met hacks of malware. We maken snel een analyse van het probleem en beginnen met het opschonen van de website. Uw website staat zo snel mogelijk weer online. Heeft uw website eenmalig onderhoud nodig, dan laat u dit door QBased verzorgen. Klik hier om direct contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Webhosting

Heeft u al een website bij een andere webhoster? Vaak wordt er teveel betaald per maand zonder dat u weet dat het goedkoper kan. Het kan ook zijn dat u opziet tegen de verhuizing van uw website. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe wij uw maandelijkse kosten kunnen verbeteren. Wij verhuizen de website voor u, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van lagere maandlasten! Klik hier om direct contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Teksten

Tekst op uw website (ook wel content genoemd) is natuurlijk erg belangrijk. Uw bezoeker kan lezen over uw bedrijf of producten en zo overtuigd worden zaken met u of uw bedrijf te doen. Content is echter ook zeer belangrijk voor uw plaatsing in Google. Uiteraard kunt u zelf teksten schrijven, maar u kunt dit ook door een professionele tekst schrijver laten doen. Deze tekst schrijvers gaan met u in overleg om de tekst te schrijven die u voor ogen heeft, of deze nou overtuigend, informerend of aan moet zetten tot een sale. Klik hier om direct contact met ons op te nemen om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

QBased Diensten

QBased zorgt voor een ijzersterke website die u zelf kunt onderhouden. Lukt dit niet, dan kunt u altijd bij ons aankloppen!