Onze Klanten

QBased is gespecialiseerd in het bouwen van websites voor particulieren, zzp-ers en het MKB. We hechten veel waarde aan een duurzame klantrelatie. Onze tevreden klanten vindt u overal in het land. We werken niet alleen vanuit Almere Stad, online zijn wij voor iedereen bereikbaar, zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen.

Het succes van onze klanten is tevens onze drijfveer. We streven ernaar om de vindbaarheid en betrouwbaarheid van websites te vergroten. Dit doen we door ons volledig in te zetten voor en te luisteren naar de wensen van de individuele klant. Met onze diensten en voordelige pakketten proberen we continu af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Onder onze klanten bevinden zich kleine en middelgrote commerciĆ«le bedrijven, maar ook particulieren of geĆÆnteresseerden die op zoek zijn naar betere mogelijkheden. We zijn werkzaam in verschillende sectoren waaronder de detailhandel, onderwijs, gezondheidszorg of recreatie. Met veel van onze klanten onderhouden we een langdurige relatie. Bent u onze volgende tevreden klant?