Over Ons

Online succes met uw website. QBased houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen en onderhoud van bedrijfswebsites en particuliere websites. Wij geven uw website het gezicht dat bij u past. We vinden het belangrijk dat u online gevonden wordt, in welke branche u ook werkzaam bent. Daarom zijn we betrokken bij al onze klanten. Van particulieren tot ondernemers, iedereen is welkom bij QBased.

De ontwikkelingen van QBased

Sinds een aantal jaar richten we ons volledig op de online wereld. Eenvoudig connectie maken en informatie naar buiten brengen, dat moet voor iedereen mogelijk zijn. Daarom ontwikkelen we onderhoudsvriendelijke websites voor iedereen. In 2016 zijn we gestart met het concept ‘website betalen per maand’. Dit bleek een groot succes, op deze manier hebben we nog meer klanten weten te bereiken. QBased houdt continu de nieuwste online ontwikkelingen bij. Van desktop website naar responsieve websites voor mobiel gebruik, we blijven altijd vooraan staan, nu en in de toekomst.

Onze visie

Alles binnen de internetwereld gaat razendsnel. Met betrekking tot websites kijken we altijd vooruit. QBased ontwikkelt pakketten die precies zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze visie is om groots te worden en te blijven. Niet alleen in omvang maar vooral in kwaliteit.

Hoe we kunnen helpen

Achter QBased gaat een hoop creativiteit schuil. We denken mee en nemen werk uit handen. Voor elk probleem is een oplossing. Dat lijkt een simpele uitspraak, en dat is het ook voor QBased. Met onze diverse diensten en pakketten kan iedereen het internet op. Hierbij denken we ook aan veiligheid, updates en onderhoud. Samenwerken aan een goede bereikbaarheid, daar staan we voor.

Vragen

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Hoe groot of klein uw probleem ook is, QBased zorgt voor een oplossing. Hebt u vragen over ons of onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.