Website abonnement

No Comments

U wilt een professionele website tegen lage kosten. Online vindt u veel aanbieders op het gebied van een website laten maken. Vaak gaan hier hoge kosten mee gemoeid, iets dat voor de kleine ondernemer niet te realiseren is. Voor zzp-ers en het MKB biedt een website abonnement vele voordelen.

Een professionele bedrijfswebsite laten maken

website-abonnementEen bedrijfswebsite is het online visitekaartje voor de onderneming. Twee op de drie mensen zoekt eerst informatie via het internet, alvorens ze in contact treden met een bedrijf. Voor de toekomst zal dit percentage alleen maar groeien. Veel mensen willen bedrijven met elkaar kunnen vergelijken. Wanneer uw concurrent een professionele bedrijfswebsite heeft en u niet, dan loopt u achter op de feiten. Dit kost u mogelijk veel klanten. Een bedrijfswebsite maakt u toegankelijker, doordat u uw diensten of producten duidelijk toont en specificeert. Contactgegevens op uw site maken het voor de klant nog eenvoudiger om het eerste contact te leggen. Om dit mogelijk te maken is het wel belangrijk dat u beschikt over een professionele website.

Het bouwen van een dergelijke site is een vakgebied waar niet iedereen de juiste kennis en ervaring mee heeft. Laat deze werkzaamheden dan ook liever aan de expert over, zodat u zeker weet dat uw bedrijfswebsite ook daadwerkelijk gevonden wordt.

De voordelen van een website abonnement

U heeft de keuze gemaakt om een bedrijfswebsite of hobbywebsite te laten maken. Het is belangrijk dat deze onderhoudsvriendelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook volgens de nieuwste trends is gebouwd. Een bedrijfswebsite heeft regelmatig onderhoud nodig. Denk maar eens aan updates of het toevoegen van nieuwe plug-ins van WordPress.

Met een website abonnement bent u verzekerd van een nieuwe site of regelmatig onderhoud. Zo is de website responsief en goed te bekijken op zowel desktop pc, tablet of smartphone. Daarnaast scoort deze goed binnen Google, zodat u ook daadwerkelijk gevonden wordt. Aan wetgeving waaronder de cookiewet of de Wet Bescherming persoonsgegevens wordt met een website abonnement voldaan. Let erop dat zelfs voor een contactformulier op uw website een SSL-certificaat is vereist. Daarom wordt bij het laten maken van een site goed gekeken naar uw wensen en de wetgeving. Een website abonnement maakt u online vindbaar, waar uw bedrijf ook gevestigd is.

Een onderhoudsabonnement

Het onderhoudsabonnement is er voor uw bedrijfswebsite. Nadat uw bedrijfswebsite online is, zal deze regelmatig moeten worden voorzien van updates of aanpassingen. Ook kunt u tegen problemen aanlopen, waardoor de website niet draait zoals u dit wenst. Een onderhoudsabonnement voorkomt problemen en grijpt direct in daar waar het nodig is. Zo blijft u altijd vindbaar en bereikbaar voor uw cliënten of klanten. Een onderhoudsabonnement of website abonnement haalt het beste in uw bedrijf naar boven.

Heeft u interesse in een website abonnement? Tegen een vast maandtarief heeft u een professionele website voor uw onderneming of voor de informatie die u naar buiten wil brengen. Bij QBased heeft u een abonnement vanaf €14,99 per maand: een website op maat die geheel voldoet aan uw wensen.

  Meer bezoekers voor uw bedrijf

  Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer van ons blog

  Bekijk alle berichten
  No Comments
    

   Leave a Comment