Website laten maken

No Comments

Als ondernemer of bedrijf wilt u een professionele website, dit is het visitekaartje voor uw bedrijf. Een rommelige bedrijfswebsite trekt niet veel bezoekers en nieuwe klanten. Bovendien kan een slecht opgezette site ervoor zorgen dat u niet goed wordt gevonden binnen de zoekresultaten. Wist u dat meer dan 85% van de internetters gebruik maakt van zoekmachine Google? Het is daarom zeer belangrijk om goed te ranken in Google. Dit begint met het laten maken van een professionele bedrijfswebsite.

Website laten maken in WordPress

Van alle content management systemen is WordPress de meest populaire. Dit open source CMS is zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor website ontwikkelaars als gebruikers. Er is bij WordPress een ruime keuze uit verschillende themes en plug-ins. Daarnaast is het vrij eenvoudig om zelf nieuwe content toe te voegen of de huidige aan te passen.

Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een gebruiksvriendelijk content management systeem. Juist daarom wordt er het vaakst gekozen voor het populaire WordPress.

Wat kost een website laten maken?

Website laten makenZzp-ers, starters en kleine bedrijven hebben vaak een kleiner budget. Het laten ontwikkelen van een site moet binnen dit budget passen. Daarnaast is het belangrijk dat de nieuwe bedrijfswebsite er professioneel uitziet. Door te kiezen voor een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke website, kunnen kosten in de toekomst lager uitvallen. Een bedrijfswebsite op maat laten maken kan hiermee goed binnen het budget passen.

Zelf een site maken is een andere optie. Veel ondernemers beginnen hier vol goede moed aan, maar komen er al snel achter dat ze de kennis en ervaring missen. Bovendien kunnen er veel fouten in de website sluipen, zowel in de broncode als de content. Bovendien vereist de wetgeving voor bepaalde websites een SSL-certificaat. Ook met betrekking tot de cookiewet moet de site aan een aantal richtlijnen voldoen. Een website laten maken kan u veel tijd en kosten besparen.

Website beter vindbaar in zoekmachines

Er zijn veel factoren die meespelen binnen de ranking in zoekmachines. Zo beoordeelt Google een website op meer dan 120 verschillende punten. Een van de belangrijkste eisen is mobielvriendelijkheid van een website. Bij een site voor uw bedrijf het dan ook belangrijk dat deze responsief is, oftewel goed te bekijken op alle devices.

Een website laten ontwikkelen heeft als voordeel dat de site niet alleen professioneel oogt, maar ook beter scoort binnen de zoekresultaten. Zo wordt er bij het ontwerpen van de website rekening gehouden met zoekmachinevriendelijkheid en andere belangrijke punten. Daarnaast krijgt u een website op maat, die precies aansluit bij datgene waar uw onderneming voor staat. Dit verhoogt de betrouwbaarheid bij websitebezoekers en klanten. Dit betekent niet alleen meer websitebezoekers, maar ook een hogere conversie en meer naamsbekendheid voor uw onderneming.

Ook een professionele website laten maken? QBased houdt zich bezig met het bouwen van websites die voldoen aan alle moderne eisen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw website, zowel zakelijk als particulier. Eenmalig of maandelijks onderhoud van websites die ontwikkeld zijn door QBased of door derden: alles is mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen!

  Meer bezoekers voor uw bedrijf

  Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer van ons blog

  Bekijk alle berichten
  No Comments
    

   Leave a Comment